Öğretmenlerimize Etkili ve Lider Öğretmenlik, Öğretmenliğin Misyonu Milli, Manevi ve Evrensel Sorumlulukları Konulu Seminer

KTS Öğretmen ve Yönetici Geliştirme Programı Etkinliği kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Akan ACAR, Erdem KIZILTUĞ, Şule TÜRKMEN ve Fatma USLU tarafından öğretmenlerimize " Etkili ve Lider Öğretmenlik, Öğretmenliğin Misyonu, Öğretmenliğin Milli Manevî ve Evrensel Sorumlulukları" konulu seminer verilmiştir. Seminerde öğretmenlerimize liderlik nedir, lider-etkili öğretmenlerin özellikleri, sorumlulukları, liderliği geliştirmek için neler yapılmalı gibi konularda sunu yapıldı. Öğretmenlerimizden de konuyla ilgili tecrübeleri hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu. Seminer okulumuzda görev yapan öğretmenlerimizin etkin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Bize etkili ve lider bir öğretmen nasıl olmalıdır konusunu anlatan hocalarımıza ve tecrübeleriyle bizleri aydınlatan diğer öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

31.03.2022 262

31-03-202231-03-2022