5. SINIFA SINAVLA 72 KIZ ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

5. SINIFA SINAVLA 72 KIZ ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulları bünyesinde bulunan İmam Hatip Ortaokullarına öğrenci alımı ise 'sadece sınavla' yapılmaktadır. 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı için okulumuza sınavla toplam 72 kız öğrenci alınacaktır. Sınıf mevcutları 24 kişiliktir. Sınava girecek öğrencilerin ve velilerinin aşağıda yazılan açıklamaları dikkatlice okumalarını tavsiye ederiz. (Sayfanın en altındaki ön başvuru formunu doldurmayı unutmayınız)

21.02.2024 7955

22-02-2024






















Sınava katılmak isteyen öğrenciler;

Aşağıdaki bağlantıdan 04 MART 2024 - 03 MAYIS 2024 tarihleri arasında online başvurusunu yapmalı,

04 MART 2024’ten itibaren okulumuza gelerek sınav giriş belgesini müdürlüğümüzden temin etmeli,

4. sınıf konularına çalışmalı ve 05 MAYIS 2024 tarihinde uygulanacak sınava girmelidir.

 

-Ahmet Şişman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında da 5. sınıfa SADECE SINAVLA öğrenci alacaktır.

- 5. sınıf için kontenjanımız 3 sınıf 24 x 3 = 72 kız öğrenci olarak belirlenmiştir. 

- Online başvuru sonrasında asıl sınav başvuruları 04 MART - 03 MAYIS tarihleri arasında hafta içi mesai saatleri içerisinde bizzat veli tarafından okulda yapılacak ve adayların sınava giriş belgeleri düzenlenecektir. 

- Sınav, gerekli tüm tedbirler alınarak, 05 MAYIS PAZAR günü saat 11:00'de yapılacaktır. 

- Kimlikleri ve sınav giriş belgeleri yanında olmayan adaylar sınava kabul edilmeyecektir.

- Sınavla ilgili tüm detaylara aşağıdaki bağlantıda yer alan başvuru kılavuzundan ulaşabilirsiniz. (Muhakkak detaylıca okuyunuz. Telefonunuza indirmede problem yaşarsanız mutlaka bilgisayardan inceleyiniz)

- Sınav başvuru ücreti 300 TL olarak belirlenmiştir.

 Sayfanın sonundaki(en alt) bölümden ön kayıt yapabilirsiniz. (Formu mutlaka doldurunuz). 

- Sınava başvuru ve giriş belgesi almak için ise; sayfa sonundaki formu doldurup ön kayıt yapan adayların 04 MART -03 MAYIS tarihleri arasında mutlaka okula gelmesi gerekmektedir.

- Sınav ve süreçle ilgili bilgi almak için (0 212 651 92 13)

 

SINAV KILAVUZUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

     İMAM HATİP ORTAOKULU'NDA OKUTULAN DERSLER 



ONLİNE BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN


ÖNEMLİ NOT: İmam Hatip Ortaokullarında, düz ortaokullarda okutulan tüm dersler aynı ders saati kadar verilmekle birlikte; Kur'an-ı Kerim, Peygamberimizin hayatı, Arapça, İngilizce gibi dersler de uzman öğretmenler tarafından sunulmaktadır. Proje okullarının en önemli özelliği; sınavla öğrenci alması, sınıf mevcutlarının 24 kişi ile sınırlı olması, seçilmiş öğretmen kadrosuna sahip olması ve yüksek başarı düzeyindeki öğrencileri bünyesinde barındırmasıdır.